Wat werkt voor jou?

Re-integratie op maat!


 Plan een kennismakingsgesprek

Onze diensten voor het UWV

Met als missie om iedereen naar de hoogste trede van zijn persoonlijke inzetbaarheid te brengen, bieden wij re-integratie en jobcoaching trajecten aan via het UWV.

Participatie Interventie

 

Bevorderen Maatschappelijke Deelname


Lees meer

Werkfit MakenNaar WerkJobcoaching
De Ascenditur Route

Bij Ascenditur nemen we re-integratie serieus en geloven we dat iedereen uniek is. Daarom hebben we de Ascenditur route ontwikkeld, een holistische aanpak die jou persoonlijk begeleidt naar een duurzame en kansrijke toekomst op de arbeidsmarkt. De Ascenditur route bestaat uit zes stappen. Van kennismaken tot rendement, onze zes stappen zijn ontworpen om jou te laten excelleren op je eigen niveau en je te ondersteunen bij het omarmen van een nieuwe kans met frisse energie. Met de Ascenditur route begeleiden we je persoonlijk naar een duurzame en kansrijke toekomst op de arbeidsmarkt, waarbij we begrijpen dat jouw traject uniek is en specifieke behoeften en uitdagingen met zich meebrengt.

Lees meer

Onze diensten zijn gebaseerd op maatwerk

Onze aanpak is gericht op maatwerk. Iedere persoon heeft een unieke situatie en verdient daarom een re-integratietraject op maat. Dit traject stellen we samen tijdens ons intakegesprek. Al onze diensten zijn gebaseerd op onze multidisciplinaire aanpak, persoonlijke begeleiding en duurzame inzetbaarheid.


Multidisciplinaire aanpak

Doordat we met verschillende experts samenwerken, kunnen we voor ieder vraagstuk gepaste hulp en ondersteuning bieden.


Persoonlijke begeleiding

We hanteren één vaste contactpersoon en bieden alle diensten op één locatie voor een persoonlijke en toegankelijke aanpak.


Duurzame inzetbaarheid

We helpen je om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen, zodat je ook op lange termijn inzetbaar blijft op de arbeidsmarkt.

Veelvoorkomende hulpvragen

Met het oog op het arbeidsperspectief krijgen we tijdens re-integratietrajecten ook regelmatig te maken met verschillende bijkomende hulpvragen:

  • Stressmanagement

  • Fysiek herstel

  • Verbeteren leefstijl en welzijn

  • Ontspanningshulp

  • Belastbaarheid vergroten

  • Voedingspatroon verbeteren

  • Verbeteren voedingsstoffenbalans

  • Financiële stabiliteit

  • Werkvaardigheden ontwikkelen

Odoo • Tekst en afbeelding

Partners

Odoo + afbeelding en tekst

Plan een kennismakingsgesprek in

Laat hier uw gegevens en uw vraag achter en we nemen binnen 48 uur contact met u op.