Over Ascenditur

We bieden inzetbaarheidsdiensten met als missie om iedereen naar de hoogste trede van zijn persoonlijke inzetbaarheid te brengen.

Duurzame inzetbaarheid

Onze missie is om iedereen naar de hoogste trede van zijn persoonlijke inzetbaarheid te brengen. Wij streven naar duurzame inzetbaarheid, wat betekent dat we mensen willen helpen om zichzelf te ontwikkelen en hun vaardigheden te verbeteren, zodat ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunnen blijven werken. Ons team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden en expertises die zich allemaal inzetten voor onze missie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften en doelen te begrijpen. Samen stellen we een plan op om hun persoonlijke inzetbaarheid te verbeteren en hun carrièredoelen te bereiken.

Ons team

Ons team bestaat uit verschillende experts en professionals. Alleen dankzij hen, kunnen we onze multidisciplinaire en persoonlijke aanpak hanteren. 

Odoo • Tekst en afbeelding

Integrale dienstverlening

Om onze missie na te streven, bieden we onze dienstverlening aan op een integrale manier. We bekijken een persoon en situatie van alle perspectieven om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie. Daarnaast vinden we het belangrijk om bij elke fase van inzetbaarheid ondersteuning te kunnen bieden als een geheel om zo te streven naar duurzame inzetbaarheid.


Holistisch perspectief

Om een volledig beeld van een situatie te krijgen, bekijken we een persoon als een geheel. Door te beginnen met een 360 graden scan krijgen we inzicht in wie jij echt bent. Zo kunnen we op basis hiervan samen werken aan jouw arbeidsperspectief.


Een geheel

Doordat we met verschillende experts en professionals op locatie werken kun je met bijna alle hulpvragen bij ons terecht. We leggen de nadruk op het onderlinge overleg tussen de verschillende partijen, zodat er vanuit dezelfde doelstelling gewerkt wordt en jouw re-integratietraject als een geheel aanvoelt.

Odoo + afbeelding en tekst

Onze locaties

Met trots kunnen we zeggen dat we onze diensten op meerdere locaties aanbieden in het zuiden van Nederland. We zitten momenteel verspreid over Limburg, Zeeland en Noord-Brabant.

Kennismaken met onze organisatie?

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.