De Ascenditur Route

Bij Ascenditur geloven we in het bieden van een persoonlijke en op maat gemaakte re-integratie voor iedereen die een 'Werk-fit' of 'Naar Werk' traject via het UWV volgt. We begrijpen dat jouw traject uniek is en dat je specifieke behoeften en uitdagingen hebt. Daarom hebben we een holistische benadering ontwikkeld die je begeleidt in jouw weg naar een duurzame en kansrijke toekomst op de arbeidsmarkt.

Re-integratie op maat

Bij Ascenditur begrijpen we dat het starten van een re-integratietraject 'Werk-fit' of 'Naar Werk' via het UWV vaak gepaard gaat met een lange en soms moeilijke weg. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw behoeften om je succesvol te begeleiden naar een nieuwe, kansrijke toekomst.

Ons doel is om jou te laten excelleren op je eigen niveau en je te ondersteunen bij het achterlaten van het verleden en het omarmen van een nieuwe kans met frisse energie. We begrijpen dat dit niet altijd eenvoudig is. Daarom bieden we ondersteuning bij het verwerken van gebeurtenissen uit het verleden en helpen we je bij het overwinnen van fysieke of mentale obstakels om een nieuwe baan te vinden.

Ascenditur biedt een allesomvattende aanpak voor jouw persoonlijke re-integratietraject. Ons team bestaat uit diverse specialisten, zoals re-integratiecoaches, fysiotherapeuten, budgetcoaches en personal trainers, die samenwerken om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

We moedigen je aan om in jezelf te investeren, je capaciteiten te ontdekken en je interesses en mogelijkheden te verkennen. Door nieuwe ervaringen op te doen, kun je waardering en relevantie vinden in je werk. Samen streven we ernaar om voor jou een duurzaam perspectief op de arbeidsmarkt te vinden, met een baan die aansluit bij jouw ontwikkelingsmogelijkheden en wensen.

De Ascenditur route in 6 stappen

Nu je een beeld hebt van onze aanpak bij Ascenditur, willen we graag onze unieke route met je delen. Deze route is ontworpen om je stap voor stap te begeleiden naar een duurzaam en kansrijk perspectief op de arbeidsmarkt.

De Ascenditur route bestaat uit de volgende stappen:

1. Kennismaken

Een gesprek waarin jij over jouw situatie kunt vertellen en wij iets meer over onze dienstverlening. Na het kennismakingsgesprek kun je zelf bepalen of je voor een traject bij Ascenditur kiest.

2. Screening

Een één-op-één gesprek met je re-integratiebegeleider. Vanuit dit gesprek bepalen jullie samen hoe jouw persoonlijke route eruit komt te zien en met welke specialisten je aan de slag gaat.

3. Investeren

In deze fase ga je verwerken, ervaren wat je kan, je belastbaarheid opbouwen, trainen, krijg je coaching en ga je verantwoordelijkheid nemen. Door te werken aan je mogelijkheden ontwikkel je competenties.

4. Ervaren

Nieuwe ervaringen creëren nieuwe kansen! Door het opdoen van nieuwe ervaringen krijg je zicht op nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Werkervaring opdoen via opdrachten, stages en werkervaringsplekken helpen je te ontdekken waar je kansen liggen.

5. Kansrijk aan de slag

De beloning is dat jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn vergroot. Om deze kansen te verzilveren ga je samen met je jobcoach op zoek naar een baan die past bij jouw interesse, mogelijkheden en niveau.

6. Rendement

Om jouw investering rendabel te laten zijn is het belangrijk dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft. Daarom begeleiden we je in de eerste fase van je nieuwe job. Zo krijg je begeleiding on-the-job en heb je iemand die jou dat extra steuntje in je rug geeft.

Odoo + afbeelding en tekst

Plan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in en maak kennis met onze organisatie.

Wat werkt voor jou?

Bekijk de brochure "Wat werkt voor jou?" waarin we uitleggen wat we doen, en waarin de Ascenditur route wordt omschreven, die we met iedere re-integratiekandidaat doorlopen.

Odoo • Tekst en afbeelding